Tyvärr tillhandahåller vi inte måltidsplanen i utskriftsbar eller nedladdningsbar version.

Vi ber om ursäkt för besväret och vill tacka dig för din förståelse.

Din måltidsplan är tillgänglig på alla enheter från länken som du normalt använder.

Vi rekommenderar att du använder Google Chrome eller Mozilla Firefox som webbläsare samt bokmärker länken i din webbläsare för enklare åtkomst, så att du inte behöver öppna din plan via din e-post varje gång.

Vi har också en app med namnet Your Keto Diet som du hittar i iTunes Store.

Tänk på att applikationen till skillnad från den webbaserade måltidsplanen är en månatlig prenumeration.