När du har slutfört betalningen av din måltidsplan får du ett e-postmeddelande på den e-postadress som du angav i processen för att skapa måltidsplanen.

E-postmeddelandet innehåller en länk till din måltidsplan.

När du öppnar e-postmeddelandet och klickar på länken öppnas måltidsplanen i en ny flik i din webbläsare.

För att se recepten behöver du bara klicka eller trycka på bilden av din önskade måltid.

En ny flik kommer att öppnas i din webbläsare där du kan se ingredienserna och förberedelser med bilder som gör din matlagningsupplevelse enklare.